Slumpad post: Sidor jag surfar på ofta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Första Harry Potterfilmen

| 2015-01-25, 20:37

Vi har köpt alla åtta filmerna (precis som jag köpte alla böcker) och igår passade det att kolla på den första. Eftersom de är runt 2,5 timmar alla filmerna så är det lite svårt att hitta passande kvällar.

Jag har sett den här filmen när den kom och även läst boken men minns inte i vilken ordning eller hur tätt inpå.

Nu var det väldigt roligt att se när vi just läst boken. Det är en del saker som skiljer och roligt att fråga barnen om de minns hur det var i boken.

Simon påpekade även skillnader mot hur det är i wii-spelet.

Börjar märka att de tänker på den här världen en del och tex inte vill vara själva på ett våningsplan. Får se hur många böcker/filmer vi hinner igenom innan det blir för läskigt. Film två laddar vi för nästa helg  och vi har just påbörjat bok tre. Den är dock på över 300 sidor så det lär ta sin lilla tid.Kommentera