Slumpad post: Akvariereduktion
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Andra Potterfilmen

| 2015-01-26, 22:03

Längre än till idag gick det inte att vänta. Redan igår pratade Simon om att vi måste se andra filmen snart. Så det blev en snabb middag och så drog vi igång filmen strax efter 5. Eftersom den är drygt 2,5 timme så gällde det att starta i tid.

Oj så mycket mer spännande än första. Joel satt med ögon stora som tefat vid de läskigaste tillfällena och jag tror att han var den som levde sig in i filmen mest. Simon satt mest och påpekade skillnader mellan boken och filmen. Eller påpekade om vi sa fel om något som hände.

När vi la dem fick vi prata om att filmen faktiskt inte är på riktigt, inte ens Harry Potter finns på riktigt (fick några höjda ögonbryn när jag framförde detta budskap). Får väl se hur det blir på mardrömsfronten framöver, kanske har vi gjort ett misstag…

Nu har vi “ett par” sidor kvar att läsa i bok 3 innan vi kan glo på nästa film. Vi är på sidan 19 av 326 (såg att pocketversionen har 526 sidor)…Kommentera