Slumpad post: TV på väggen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hälsokontroll

| 2015-01-29, 10:22

Eller 6-årskontroll som den ibland kallas. Då skolan har tagit över så har vi väntat på en kallelse och den dök upp för någon vecka sen. Idag 09:20 var det dags. Eftersom skolan börjar 8:10 så passade jag på att vara med första lektionen. Nyttigt.

Läkaren frågade Joel hur saker och ting fungerade och han svarade. Älskar att lyssna när han pratar med personer så och berättar ur sitt perspektiv. Vägning och mätning såklart. Han har växt lite sen 5-årskontrollen men så har det gått ett tag oxå.

Hon lyssnade på hjärta och lungor och så fick Joel visa balansegenskaper, hoppa och skutta lite.

Fick godkänt 🙂

Avslutade med en spruta som gick hur bra som helst. Nästa gång blir i 8:an…

Vikt: 26 kg
Längd: 130 cmKommentera