Slumpad post: Stå
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tredje organiserade veckan

| 2015-02-01, 22:34

Tredje veckan och jag verkar ha bestämt mig för att ta allt på helgen. Har inte ork på veckorna. En uppgift från förra veckan hade jag ju dessutom sparat (den som spar han har) – syhörnet.

  1. Mån: Tidningar och magasin finns lite varstans i huset. Mönster och pysseltidningar sparar jag hela. Jag har en omgång gamla hus- och boendetidningar har jag sparat de som har fokus på badrum eftersom vi har det framför oss. Det stället som finns i köket gick jag igenom idag och fick iväg en hög gamla tidningar.
  2. Tis: Valfri låda skulle gås igenom och där räknar jag en del av de diverse förvaringslådor som jag gick igenom då jag rensade syhörnet (kommer nog en egen post om det).
  3. Ons: Lakan ska gås igenom och vikas och jag har valt att inte göra på samma sätt (påslakan + lakan i örngottet) eftersom jag har en struktur som funkar, och den gick jag igenom i höstas vid något tillfälle (eller jullovet).
  4. Tors: 10 saker till loppis skulle väljas ut och det kan jag lova att jag har, fast jag har inte samlat det den här veckan utan senaste 1,5 månaden. Det får räcka så. Funderar snarare på när jag ska ta mig i kragen och köra till loppisen.
  5. Fre: Ett par skor ska rensas bort och faktiskt så rensade jag bort ett gäng skor tidigare i januari när jag rensade skolådan under trappan.
  6. Lör: Badrumsskåpet ska organiseras och där är vi redan. Lådor finns och gås igenom lite då och då.
  7. Sön: Nattduksbordet ska gås igenom och jag har ju inget riktigt men eftersom det är städ imorgon så har jag gått igenom den lilla högen som blir bredvid sängen. Alltså är den gjord.
Vecka 1, vecka 2


Kommentera