Slumpad post: Missad översättning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En skidtur

| 2015-02-07, 16:31

Vi köpte ju skidor förra helgen (?) och jag försökte få ut Simon flera gånger idag och till slut hängde han med. Jag har nämligen tagit ner mina vallningsfria skidor från vinden (köpta vintern 95-96) så jag var väldigt sugen på att åka lite. Om jag inte minns fel så var senaste gången jag åkte längdskidor när jag för snart 12 år sen åkte Vasaloppet…

Vi tog grusgången först (där finns snön kvar) och så föreslog jag att vi skulle ta oss bort till den stora gräsplanen och Simon hakade på. Simon tyckte vi skulle spåra runt hela och när vi gått varvet runt och kommit en liten bit på varv två tog orken slut så vi avbröt och tog oss hem. Klart imponerad av hans ork så långt i alla fall och det är nog så att längdskidorna får åka med till Hassela om några veckor.

Camera Uploads48Kommentera