English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lägga sig i tid

| 2015-02-07, 22:45

Idag börjar mello2015 och vi pratade med barnen om att det nog blir lite sent och bättre att vi spelar in och kollar imorgon till frukost. Istället satte vi oss och läste lite Harry Potter och åt lördagsgodis.

Runt 8 gick vi upp och de satte på pyjamas och borstade tänderna. Tror vi låg i sängen 8:15 och eftersom vi redan hade läst klart förra kapitlet så skulle vi bara läsa en liten stund.

Yeah, right.

Klockan blev halv 9 och jag föreslog att vi skulle bryta och blev snabbt nedröstad, så vi läste lite till. Kvart i 9 gick det verkligen INTE att sluta för det var mitt uppe i en spännande grej (trots att det var slut på ett kapitel precis). Vips blev klockan halv 10 och då passade det rätt bra att sluta, barnen gick med på det och somnade sen ganska snabbt efter det.

Så bra gick det att lägga sig i tid…Kommentera