Slumpad post: Koll på oktober
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Besök på förskolan

| 2015-02-09, 16:13

Den här terminen hade jag planerat att vara en dag på förskolan med Simon och en dag på skolan med Joel. Joel ville hemskt gärna vara med på förskolan men med skolplikt är det lite svårt. Så för någon vecka sen dök det upp anslag om en oplanerad ledig skoldag (vidareutbildning tror jag) och jag svor lite över att behöva ta ledigt en dag till. Men på väg till förskolan så kom jag på att jag och Joel ju skulle kunna besöka förskolan den dagen!

Så idag tog vi lite sovmorgon och dök upp på förskolan strax före 9. Vi var ute och njöt av det fantastiska vädret i två timmar och sen var det samling, lunch, vila, lek, samling och mellis innan barnen tyckte det var dags att gå hem. Underbart att få vara med en dag och se hur det har det. Särskilt nu när de är evakuerade till en annan förskolebyggnad under våren pga renovering.

Camera Uploads49Kommentera