English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fjärde organiserade veckan plus

| 2015-02-15, 20:42

Fjärde veckan som dessutom var lite mer än en vecka eftersom utmaningen var 30 dagar har jag fortfarande inte hunnit med – trots att det gått ett antal dagar extra.

  1. Mån: Kokböcker och recept vilket är ett område jag borde ta tag i… Vi har dock en ny rutin för recept från middagsfrid där vi fotar de vi gillar och läggar på Google docs i en receptmapp. Så döper man om filen till vad det är recept på. Enkelt!
  2. Tis: Skrivbordslådan är ju något jag inte har fast nog finns det liknande saker och det har jag faktiskt inte tagit tag i alls.
  3. Ons: Plast- och papperspåsar gick jag igenom här för någon vecka sen bara, så där har vi bra ordning.
  4. Tors: Smycken är helt klart ett område jag måste ta tag i men det ligger rätt långt ner på priolistan. Fick ju en skock till från mamma nu oxå.
  5. Fre: Papper skulle man röja och det kan jag lova att jag gjort sista tiden. Har dock bra rutiner för viktiga papper.
  6. Lör: Ta kontakt med någon jag inte haft kontakt med på länge och det måste jag säga att jag gjorde iom begravningen plus att den energin inte finns nu. Jo, jag ska ju faktiskt träffa Linda nästa vecka då vi åker till Hassela!
  7. Sön: T-shirts och skjortor handlar om de där man sparar för att ha när man gör något som kräver oömma kläder.
  8. Mån: Presentpapper har jag bra ordning på faktiskt.
  9. Tis: Tre områden att ta tag i närmaste 2-3 månaderna och här kan jag ju göra listan lång, men bör ju välja ut tre. Bokyllan nere (så jag kan tömma 2 flyttlådor från mamma som innehåller böcker), tygerna ska rensas ut och vinden ska struktureras efter att mammas grejer kom upp där. Siktar på påsklovet!

Summa summaron kan man väl säga att det gick sådär faktiskt. Mycket för att jag rensade väldigt mycket under jullovet och inte riktigt hade orken. Sen funkar det tyvärr inte alltid att göra sånt här på veckorna för då är jag helt färdig, och jag vet att det bara är en kvart (max) men ändå. Det är samma sak med träning.

Vecka 1, vecka 2, vecka 3


Kommentera