Slumpad post: Lusmedel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Syfestivalen

| 2015-02-15, 19:56

2015-02-15 16.04.46Idag stack jag och Sanna till Syfestivalen och var där när de öppnade. Vi gick metodiskt igenom hela mässan, åt sen lunch och funderade lite på vad vi skulle köpa innan vi tog en köprunda. Blev inte mycket inköpt – iaf inte om man jämför med tidigare besök. Det var första gången jag gick en söndag och det var superskönt! Helt ostressigt och fortfarande massor av saker att titta på, känna och klämma, och köpa om man så ville.

  • Blev ett rostyg från Mjuka tyger och jag tror det ska bli en mössa till mig.
  • En stuvbit i grön jersey med små monster på blev det oxå men jag vet inte vad det ska bli.
  • Dubbelt lingarn som jag tänkte göra disktrasor i – ska bara bestämma om jag ska virka eller sticka.
  • Vantar med halva fingrar och en överdragsflärp tänkte jag försöka mig på att sticka. Vi får väl se…
  • Ett garn med lite roliga färger, typ som en stuvbit.
  • Två böcker från Hemslöjdens förlag, Plåtslöjd och Virka! så får vi se om de ger lite inspiration.
  • En miniväv för att väva band. har varit lite sugen på att väva och det här verkade vara en cool lösning. Ska googla lite nu och se hur jag ska sätta ihop det…


Kommentera