Slumpad post: Pass 52: Marknära (1 augusti)
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bra service!

| 2015-02-21, 19:18

För någon helg sen så var jag i Farsta Centrum och ofta passar vi då på att köpa med sushi hem. Jag har för mig det var Joel som var med och köpte present till någon. Vi köpte sushi med hem och beställde en Fanta med oss.

När vi kom hem insåg vi att vi inte hade fått Fantan. Barnet som velat ha den hade glömt bort så jag tänkte inte mer på det. Idag var John och Joel i Farsta och fixade lite grejer och beställde hem sushi. Med sig fick de en Fanta då hon som jobbar där kom ihåg att hon hade glömt den förra gången! Snacka om service 🙂

Förvisso brukar vi alltid prata med henne och hon känner igen både oss och vår beställning (barnen vill nämligen ha misosoppan utan något jox i), men ändå!Kommentera