Slumpad post: Utvecklingssamtal
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Slutat på Cambio

| 2015-02-22, 9:22

fish-jumpI förrgår jobbade jag min sista dag på Cambio. En anställning som började för mer än 13 år sedan… Det kändes lite märkligt faktiskt, att plötsligt inte längre vara inblandad i alla de där grejorna som hela tiden pågått under årens gång. Nu har jag en veckas ledighet innan jag börjar på Pensionsmyndigheten 2 mars.

Själva avslutet var väldigt odramatiskt. Det senaste halvannat året har jag jobbat i ett litet team som inte interagerat jättemycket med resten av företaget, och jag när min chef frågade om jag ville ha en avtackning med hela kontoret sa jag att jag helst slapp. Så strax efter lunch tog jag mitt pick och pack, sa hejdå till de i teamet och promenerade ut från kontoret för sista gången. Eller, näst sista faktiskt – jag ska tillbaka om två veckor på någon slags ceremoni trots allt, oklart vad.

Nu blir det sofflocket och lite umgänge med barnen en vecka under sportlovet, innan första jobbbytet på över 13 år fulländas.5 kommentarer to “Slutat på Cambio”

  1. Cattis says:

    Visst är det lite vemodigt att sluta på jobbet efter lång tid men så spännande att få prova något nytt! Lycka till !

  2. Sandra says:

    Lycka till…läskigt men utvecklande!!!!!

Kommentera