Slumpad post: Familjens dag på Skansen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dagens i-landsproblem

| 2015-02-27, 22:02

2015-02-26 14.51.51Jag har nya skidglasögon. Idag har det toksnöat så de har verkligen gjort nytta. Dock är de ganska så stora och eftersom jag är lite snuvig fortfarande så rinner näsan. Med vantar på är det nästan omöjligt att komma åt att torka sig under näsan, än mindre köra sportsnytning. Alltså måste jag ta upp glasögonen på hjälmen för att kunna göra det.

Minst tre gånger idag, när jag gjort det, har jag tappat dem så att de snärtat tillbaka på ansiktet.

Det gör ont kan jag säga. Och så blir jag sådär arg, för det är ju mitt eget fel.

Men jag är väldigt nöjd med dem. Mitt andra par någonsin. Det första köpte jag typ 1991, första gången i Sälen. Står Lindvallen på dem.Kommentera