Slumpad post: Gårdagens lunch?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En dag i backarna

| 2015-02-28, 22:05

Idag sken solen när vi vaknade så stor kontrast mot gårdagens snöande. Backarna var fantastiska! Vi var bland de första i liften upp på toppen, både vi och Sannas familj.

Det var magiskt, helt magiskt. Så började vi prata om att kika på svarta backen, Stupet. Åkte dit och John och Joel valde att ta den ner medan jag och Simon valde Luråsbacken. Den var delvis svart enligt min åsikt. Simon var en hjälte och svängde på en bra bit tills han inte längre ville. Då gled vi ner en bit och sen plockade vi av skidorna och gick en bit i kanten. Sen åkte vi hem och vilade lite. John och Joel hade testat på att ramla i liften under tiden.

Vi hyrde längdskidor, grillade korv och gav oss sen ut för att testa längskidspåret. Väl i mål efter de 2,5 kilometrarna var alla glada och nöjda men det fanns stunder då det var lite kämpigare för vissa.

Simon ville åka mer slalom så han och John stack ut en sväng till innan det var dags att testa att köra skoter för barnen. Väldigt uppskattat! Sen tittade vi närmare på en pistmaskin. Middag, spel och mello. Jag passade på att ta en sväng till i skidspåret. Hade glömt hur härligt det kan vara (men även hur jobbigt det är…)!

Hassela 3

 Kommentera