Slumpad post: Somna samtidigt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gosedjur

| 2015-03-04, 20:19

När jag var lite älskade jag gosedjur. Hade dem i huvudändan av min säng och när jag växte (och högen med gosedjur växte dessutom) så hamnade mina fötter utanför sängen. Det gör att jag fortfarande idag gillar att ha fötterna utanför sängen…

Nåja, gosedjuren var viktiga för mig. Så jag sparade de flesta. När mamma sålde huset tog jag upp alla till Stockholm. Klarade inte av att göra mig av med dem direkt utan det tog sin lilla tid men till sist rensade jag bort de som faktiskt inte var så roliga längre. Resten sparade jag.

Så började barnen samla på sig lite egna gosedjur men det var inte så många som de verkligen gillade, så när vi fixade på vinden la vi upp ganska många i en låda där. Funkade finfint. Så började barnen gilla gosedjur mer och mer, så i söndags tog vi ner den där lådan så nu är sängarna fulla med gosedjur och de delar dem, oftast, broderligt. Älskar hur de gör fint för dem och ställer iordning. Pratar om att man inte ska kasta dem för det gör ont på dem och så. Lite omtanke och empati tror jag kan väckas på det sättet.

Till Hassela fick en hel del följa med dessutom (av de som inte låg på vinden). Härligt!Kommentera