Slumpad post: Raffe på insta #23
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite nödig

| 2015-03-14, 22:50

Vi hade precis kommit till Friends arena och ställt oss i kön till popcorn då Simon berättar att han är vääääldigt nödig. Jag går iväg och lämnar Sanna med tre grabbar i popcornkön. Hittar toa, ser kön… Inser att det där går aldrig.

Tänker.

Kollar runt och ser inga andra toaletter nära, och misstänker att övriga toaletter längre bort har lika lång kö. Ser ett tomt ölplastglas och tar det. Går iväg lite och ser garderoben där ingen mer än de som jobbar i den finns. Tänker att vi kan smyga undan någonstans och Simon kan kissa i glaset, men frågar i garderoben om det finns någon toalett som hen känner till. Han inser nöden i min fråga och går runt hörnet och kollar, kommer tillbaka och vi får hänga med till en helt tom toa (den delen av arenan användes inte pga scenen). Simon får kissa och vi tackar så hemskt mycket för vänligheten.

Skönt.Kommentera