Slumpad post: En död fisk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sockerkaksbak

| 2015-03-15, 20:41

Joel och John stack på trampolinträning och jag och Simon funderade på vad vi skulle hitta på (det mesta var redan röjt inför morgondagens städ). Han kom ganska direkt på att han ville baka nått ur den nya boken. Han bläddrade lite och frågade sen om han kunde få göra sockerkaka idag (förra gången orkade jag inte det). Det fick han.

Han plockade fram och läste och tittade och funderade. Jag bet mig i tungan för att inte komma med tips som han inte bett om, eller att göra saker åt honom.

Det jag gjorde var i princip att smöra formen, fixa ugnen och montera vispen. Resten klarade han själv. Han var mycket nöjd med resultatet och för första gången tyckte han om sockerkaka. Även om han på kvällen sa att smeten minsann var godare 🙂

Camera Uploads60Kommentera