Slumpad post: Raffe på insta #49
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite för tidiga

| 2015-03-18, 20:48

En i mitt flöde på fejan skrev att hon hade deklarerat. Kom ihåg att jag läst om att det finns en app för det så jag laddade ner och vips så hade jag deklarerat. Peppade även John (som dock inte har bankid i telefonen utan fick göra det på “gamla” sättet – i datorn) så vips har vi båda gjort.

Väldigt enkelt i år. Vi har ju senaste två åren haft aktieförsäljningar att hantera… (Cambio, Framfab)

deklarera 19 marsSka väl iofs inte ropa hej för jag har mammas deklaration kvar och vi får se hur enkelt det blir, men kanske ska jag redan nu bestämma att den dagen den kommer så gör jag det. Direkt. Just do it.

Lite roligt var det dessutom att det på skatteverkets sida står att deklarationen öppnar imorgon, 19 mars…2 kommentarer to “Lite för tidiga”

 1. Susanna Vidlund says:

  Hejsan,
  jag är reporter på Aftonbladet. Ska skriva en artikel om att rekordmånga har deklarerat och ser ju att du har bloggat om det. Undrar om du har lust att vara med? Jag behöver ett fall, någon som har deklarerat? Det blir naturligtvis ingen stor sak, utan kanske tre eller fyra frågor. Varför du valt att deklarera så tidigt, om det var ngt särskilt du fick ta upp i deklarationen som försäljning av aktier / bostad etc, om du får tillbaka något på skatten och om du brukar e-deklarera. Sen vill jag gärna ha en liten bild också.
  Du når mig via min mejl som jag angav, om du vill vara med så mejla mig ditt mobilnummer så ringer jag upp dig. Om du inte vill vara med blir jag glad om du hör av dig med det, då får jag leta vidare. Ha det fint!

 2. Susanna Vidlund says:

  Hejsan,
  jag fick tag i en annan dam som deklarerat så du kan bortse från min kommentar:) Ha en trevlig helg!

Kommentera