Slumpad post: Antal delar i en bh
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Utvecklingssamtal

| 2015-03-18, 21:43

I höstas missade vi dagen U men nu funkade det bättre. Joel fick vara hemma och jag jobbade, vilket gick hur bra som helst faktiskt. Han börjar bli stor!

Det märktes även på utvecklingssamtalet. Gillar upplägget. Först fick vi sitta en kvart med Joels lärare (de har sen i måndags lämnat ämneslärarsystemet och gått över till klasslärarsystemet) där de hade förberett genom att Joel fått fylla i lite olika papper om hur han tycker det går. Han är helnöjd och Frida (läraren) håller med.

Sen fick vi sitta en kvart (blev drygt 20 min) med en fritidspersonal (Martin) där upplägget var liknande. Jättekul att höra hur Joel resonerade kring sina svar. Vad han gillar och inte gillar.Kommentera