Slumpad post: Windows 8 i köket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rockbäck, Johan: Magister Tutnäsa

| 2015-03-22, 23:24

magister-tutnasaFanns på readly och verkade rolig. Första vändan fastnade inte barnen men när John läste en kväll ett tag senare så fastnade de och ville fortsätta istället för Harry Potter en kväll i veckan.

Vilken underhållande och knasig bok! Språklekar, och otroliga vändningar. För att inte tala om fakta!

Barnen tjöt av skratt flera gånger! De älskar den, precis som jag. Så otroligt tacksamt att läsa såna här böcker. Om jag skrev böcker skulle jag vilja skriva såna här. Barnen lär till exempel komma ihåg det korrekta namnet på pissmyror, om hackspettar får hjärnskakning och vad simulera betyder.

Finns två till och de lär vi snart sätta ögonen i, och på hans blogg verkar det som att det är en fjärde på g, även om han tycks skriva på annat oxå.En kommentar to “Rockbäck, Johan: Magister Tutnäsa”

  1. Sofi Poulsen says:

    Hej!

    Jag hittar ingen kontaktinfo till er men skulle gärna vilja maila er om en förfrågan om en bokrecension. Jag gillar de recensioner ni gjort tidigare.

    Vänliga Hälsningar
    Sofi

Kommentera