Slumpad post: Packning till husbilsturen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Påskharen och sånt

| 2015-04-04, 21:03

2015-04-04 08.03.44Idag har påskharen varit här och vi har mest varit inne. Påskharen har dock hittat hit. I år kunde vi påskharen skriva lappar till barnen, men det inleddes med påskägg med en mekanisk sak i köket och varsin legotidning.

De lekte med den mekaniska gnistgrejen en bra stund och åt frukost. När de borstade tänderna satt en lapp från påskharen med en instruktion (var sin). Så fick de i några led springa runt och leta lite här och var i huset efter fler lappar för att sen hitta ett paket, med en lite byggmojäng med solcell.

Vid lunchen såg de ett påskägg med godis utanför dörren (genom fönstret). Tack Mathem för det ägget 🙂 Och sen frågade jag om de kollat i sina sängar för där brukar påskharen lägga minst ett ägg. Och det fanns ett ägg i varje säng, som innehöll lappar om var de skulle leta sen. Dessa slutade i ett nytt paket – varsin bok.

Roligast var dock Wii Fit Plus som jag köpte för rätt längesen och som vi ställde vid tv:n och barnen upptäckte någon gång på förmiddagen.

Sen har det såklart inte varit guld och gröna skogar utan rätt mycket tjat, gnäll och sånt skojigt som det oftast är när vi är inne och hemma en hel dag.

Men tygerna är sorterade i högar att spara, kassar till förskolan och kassar att sälja. Barnen ville spara mer än jag hade räknat med… Imorgon blir det att förbereda lite inför att sy, så jag bara kan brumma ihop saker så snart det går. För det som sparats ska ju bli något är tanken.Kommentera