Slumpad post: Barnmössa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Monopol och femte Harry

| 2015-04-06, 20:59

Igår kunde vi inte hålla oss längre utan vi började på femte boken om Harry Potter. Jösses så spännande! Strax före 4 på natten så kom Simon galopperande in i vårt rum pga mardröm. Han ville dock inte säga om vad. Men var vaken mer än en halvtimme för han frågade två gånger om det var morgon snart. Först på morgonen fick vi ur honom att han drömt om Voldemort. Hmm…

2015-04-06 18.00.10Efter middagen plockade jag fram en överraskning som påskharen inte hunnit med – Monopol! Som barn var jag såååå avis på alla som hade syskon att spela spel med – och som då kunde spela monopol, så nu var det ren och skär lycka att kunna spela det hela familjen.

Suveränt sätt att träna läsning, matte och annat på. Räkna tärningsprickar, flytta pjäsen, räkna pengar (!) och sen läsa chans- och allmänningskorten.

Vi hann dock inte spela klart utan fick avbryta och Simon blev hemskt besviken, men allt ligger i påsar till imorgon så det är bara att köra igång där vi var.

Förhoppningsvis kan detta locka lite från skärmspel oxå.2 kommentarer to “Monopol och femte Harry”

  1. sandra says:

    Ahhh tänk det tänkte man aldrig på att det var en vinst med syskon pga att man kunde ha pyjamasdagar o spela spel..det tog man lixsom för givet…mer spel åt folket…så roligt!!

Kommentera