Slumpad post: Lindholm, Ola: Odjuret vaknar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En extra sladd!

| 2015-04-09, 21:33

Jag har en jobbdator som är rätt tung, sladden är oxå rätt tung. Sen har jag en kunddator som behövs för att komma åt den kundens miljö. Den har oxå en laddare. Väskan blir typ 8 kg när jag har båda med mig (har lite andra små skojigheter i ryggan oxå).

Så kom jag på för ett tag sen att samma laddare funkar så jag har lämnat den ena på kontoret. Idag var jag hos aktuella kunden och fixade med en del saker. Imorgon jobbar jag hemifrån, bla med saker för den kunden.

Ikväll skulle jag preppa en sak som man behöver göra utanför kontorstid i systemet och plockade upp datorn. Rotade i väskan men hittade inte sladden. Inser att jag lämnat den på kundens kontor. Batteriet är rätt dåligt så jag fick lite panik. Jobbdatorn är ingen fara för den behöver jag inte (vi jobbar i molnet mestadels så jag använder våra datorer hemma).

Funderade på någon lösning men det lockar ju inte att åka in till stan för att hämta en sladd… Så kom John på att vi har min gamla jobbdator vars sladd kanske funkar.

Den funkade! Pust! Känns som att jag just sparade 1,5 timme 🙂Kommentera