Slumpad post: Förberedelser
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Weller, Stella: Stärk din rygg!

| 2015-04-11, 22:34

stark-din-rygg-den-kompletta-handboken-till-en-friskare-ryggDen kompletta handboken till en friskare rygg. Jag gillar verkligen att ha såna här böcker hemma. När jag får lust att träna så plockar jag fram lite olika och letar i dem för inspiration. Den här är nästan mer en faktabok om ryggen än en träningsbok.

Boken är uppdelad i sex kapitel; Om ryggraden, Vad som kan gå fel, Att hantera smärta, Hållningen är viktig, Läkande ryggövningar, Besvär och behandlingsalternativ.

Nästan så att jag blir lite rädd av flera av kapitlen när man läser om hur ryggen funkar och sen vad som kan gå fel. Samtidigt så inser jag att mina ryggproblem är rätt små.

Övningarna är tydligt beskrivna, med bilder och text. Stegvis med både utförande och effekter. Gillar verkligen att man har med övningar med gymboll! Kan varmt rekommendera den om man vill läsa mer om ryggen.

Sen är det ju som vanligt med såna här böcker, bara för att man har dem så gör man inte övningarna utan det krävs att man har bestämt sig 🙂En kommentar to “Weller, Stella: Stärk din rygg!”

  1. Sandora says:

    Låter intressant faktiskt 🙂

Kommentera