Slumpad post: Hamstring
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Renovera badrum

| 2015-05-10, 7:25

Något vi pratat om sen vi flyttade in tror jag. Badrummen är orginal och nu i år snackar vi 30 år så det börjar bli dags. Köket renoverade vi före ROT-avdraget och när nu regeringen börjar snacka om att sänka igen så fick vi äntligen tummen ur. Elton som fixade vinden och dörren till Simons rum fokuserar på badrum så val av hantverkare är troligtvis enkelt. Han var här på skärtorsdagen och kollade och vi pratade lite olika lösningar. Han har återkommit med offert för badrummet nere så det är kontraktskrivning inom kort hoppas vi.

Vi har två badrum så det är planer för båda. Finns det tips så mottages de varmt! Gärna små detaljer eller bra material, bra “möbler” eller blandare eller så. Har ställt liknande fråga på fejan och fått många bra tips! Vi lär återkomma i frågan…

Uppe

Nu: Här är det basic idag, badkar, toa, handfat, spegelskåp med belysning, väggelement, plastgolv, kakel på väggar.

Mål: Vägghängd toa, handfat med kommod, dusch med vikdörrar i glas, handdukstork, kakel och klinkers med elburen golvvärme, spotar i taket, fiffig förvaring av handdukar etc.

Nere

Nu: Grovvask, tvättpelare, dusch, toa, handfat, vägghyllor, skåp med rör och proppar, väggelement, plastgolv, kakel på väggar. Egentligen två rum men mittendörren har vi tagit bort.

Mål: Ett rum, nytt proppskåp och tillsammans med rören dolda bakom skjutdörrar (med spegel) där även städsaker och annan förvarning finns, bänkskiva med tvätt och tork under, plus någon förvarning, vägghängd toa, badkar (?), handdukstork, kakel och klinkers med elburen golvvärme, spotar i taket.Kommentera