Slumpad post: Norrut
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

09:or på Skansen

| 2015-05-27, 18:57

Eftersom jag hängde med när Joel var där var det självklart att åka med när de blivande skolbarnen skulle på traditionsenliga Skansenutflykten. Precis som förra gången såg det ut att bli regn när jag kollade förra veckan, men det ändrades och solen sken helt fantastiskt på oss.

Sex barn var det den här gången. Två pedagoger och sen tre föräldrar så det var en dans på rosor (om vi väljer att glömma bort att Simon var hungrig och gnällig fram till lunch). Strax före 9 gav vi oss iväg med t-bana till Slussen, båt till Djurgården och sen en kort väntan tills de öppnade. Vi strosade runt och tittade på djur ett tag fram till lunch som vi intog på en avskild plats mellan några timmerstugor. Solen sken och det var helt ljuvligt. Jag och Simon åt fem pannkakor var!

Sen strosade vi vidare till akvariet där alla var otroligt intresserade av de olika djuren. Avslutade med glass i solen och sen båt + t-bana hem. Rätt slut, men mycket nöjd efter dagen ska erkännas.

SkansenKommentera