Slumpad post: Tillträde 5/1 2006?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Champions League

| 2015-06-15, 21:42

DSCN1850På skolan har de en tradition med fotbollsturnering varje vår. Förskoleklasserna är dock inte med så i år var första året för Joel, som trots att han egentligen aldrig gillat fotboll anmälde sig.

De blandar sen lagen från olika klasser (dock har tjejer och killar var sin turnering) och så får de namn som riktiga fotbollslag. Joels lag hette Real Madrid.

Under 3-4 veckor var det sen matcher några gånger per vecka och Joel rapporterade om någon förlust, någon match han missat, att de vunnit och att de spelat oavgjort. Så helt plötsligt hade de tagit sig till finalen som de sen gick och vann.

Idag var det Joels tur att ha med pokalen hem och han ville fota den med sina nya gosedjur.Kommentera