Slumpad post: Ledare som sticker ut #3
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Shoppat lite

| 2015-07-17, 22:30

Idag styrde jag, Jennie och Sanna kosan mot Kungens kurva. Vi inledde med IKEA där mitt fokus låg på förvarning och dricksglas. Lyckades bra tycker jag. Dels i att hitta det jag sökte och dels i att inte köpa annat.

Vi lunchade på Heron City och sen gick vi vidare till XXL där jag lämnade tillbaka två tröjor jag köpte till John senast jag var där (de var för stora) och vi avslutade på Team Sportia efter en fika. De har utförsäljning då de snart övergår till Sportringen istället. Hittade lite träningskläder till mig från Kari Traa – väldigt färgglada och jag tänker att det är exakt det jag behöver för att ta mig i kragen nu (sprang förresten en kort vända i morse före frukost).2 kommentarer to “Shoppat lite”

  1. sandra says:

    Färgglada kläder är kul när man tränar…kanske ska beställa något därifrån när jag nått.mål 1…(5km)

Kommentera