Slumpad post: Teateravslutning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Huslig

| 2015-07-29, 14:36

Ännu en mulen dag. Ingen skymt av solen ens. Jag och John ville åka och kolla på enhjulingar men inte barnen så vi stannar hemma. Eftersom vi röjde klart igår så behövde jag inte göra det (ignorerar de ytor som ännu inte är påbörjade dock).

Så jag tog mig i kragen och bakade ett bröd som Underbara Clara la upp receptet på förra veckan, Zuccinibröd. Bytte dock ut en dl vetemjöl till grahamsmjöl och sen hade jag i mer än 11 dl vetemjöl. Det blev dock sjukt gott. Joel slutade äta en stund när jag berättat vad jag hade i men sen åt han upp ändå.

Eftersom vi hade gott bröd så kom vi på att vi kanske skulle göra soppa. På förskolan gör Kristina en fantastisk tomatsoppa (säger alla barn som går där) och vi fick receptet vid något tillfälle. Nu hittade vi det dock inte så jag googlade och valde ett från Ica som grund. Hade i en morot (slantade den), och en tomatsås från ett pizza-kit vi köpte förra veckan. Mixade det så gott det gick innan jag hade i pasta och grädde. Fick tummen upp från barnen, även om Simon sen slutade äta för han hittade små lökbitar i soppan.

Jag avslutade mina husligheter med att göra ett sesamkex med mörk choklad. De ser inte lika fina ut som Evelinas men jag orkade inte göra runda… Goda är de dock! Och väldigt enkla att göra.

Camera Uploads124Kommentera