Slumpad post: Tidig morgon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Enhjulingar

| 2015-07-30, 23:35

Eftersom vi redan har alldeles för många cyklar så slog vi idag till på ytterligare två. Fast dessa båda tar mycket mindre plats eftersom de bara har ett hjul per cykel.

2015-07-30 14.52.31Vi har pratat rätt länge om enhjulingar och av någon anledning dök det upp reklam i mitt flöde någon dag i sommar och jag hittade till Unicycle där det fanns flera olika. Vi försökte få dit barnen igår men de ville inte. Så vi åkte dit idag utan att säga det i förväg (sen åkte vi ju lite fel och så). Simon var rätt sur och ville minsann inte ha någon. Joel var lite loj och sa att jo, ja kanske. Jag och John var supertaggade. Alla provcyklade även deras minicykel. Joel (och även Simon tror jag) lyckades. Inte jag och John.

Så vi slog till med en 16 tum och en 20 tum.

Väl hemma så testade John och lyckades ganska så snart (han har kunnat i sin ungdoms dagar…) och jag testade oxå. Assvårt! Det ska ta ca 15 timmars träning för att lära sig så det känns bra att jag bara har använt 15 minuter idag.

Joel var helt plötsligt på och körde nog en halvtimme plus en vända till lite senare. Shit vad snabbt det lossnade för honom! I slutet så räckte det med att en av oss gick bredvid och hjälpte honom ibland med balansen (han höll dock i hela tiden). Han blev såklart supertaggad 🙂

Simon vägrade först (spelade padda) men på kvällen ville han helt plötsligt testa och hade envisheten som det krävs. Han blev bra mycket bättre på den stunden han körde.

Ska bli väldigt spännande och se hur detta avlöper. Jag vill definitivt lära mig!

Camera Uploads1272 kommentarer to “Enhjulingar”

  1. Sandra says:

    Fräckt!!!

Kommentera