Slumpad post: Trutter?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inskolning

| 2015-08-20, 13:01

Hade nog egentligen räknat med att det inte skulle bli så enkelt med Simon. Idag var det dags att testa 8-12. Vi föräldrar var med på samlingen och sen skulle vi säga hej då. Det var bara att glömma. Simon hängde som en bärsele runt mig och viskade ledset i örat att han inte ville att jag skulle gå.

Camera Uploads137Så jag stannade. Var med när de ritade och byggde. Sen fick jag lyssna på saga och så hängde jag med på en väldigt bra rundvandring av skolan. Pratade lite med fritidsledarna (läraren är samma som Joel hade men inte dessa så perfekt att lära känna dem).

När det var dags för lunch sa jag till Simon att det var dags. Han ville inte. Vi pratade lite och sa att Fati ringer direkt om han vill det och då kommer jag cyklande på 3 minuter. Så dealade vi lite och jag fick 1 minut och 50 sekunder på mig. Kramades hej då och så gick jag.

Gick hur bra som helst. Ingen ringde. Så jag hann äta lunch och jobba lite granna. Sen gick jag till skolan 20 minuter tidigt. Såg Simon leka på gården och satte mig utanför staketet och spanade. Först när de gick in fick han syn på mig och blev superglad. Han gick dock in till samling utan mig och efteråt var han nöjd. Såklart!

Nu drar vi och badar istället!En kommentar to “Inskolning”

  1. Sandra says:

    Duktig kille

Kommentera