Slumpad post: Muffins
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Alm, Pernilla: Utan dig

| 2015-08-25, 22:09

utan-digPernillas andra roman, och mellan dem har hon skrivit Läxfritt. Minns förra boken och vet att det inte är romance som gäller. Kärlek ja, men man kan inte vara riktigt säker på att allt löser sig på ett sånt där fantastiskt sätt som i romance. Både bra och dåligt. Bra för man läser andäktigt vidare, dåligt för att man oroar sig för hur det ska gå.

Det är inga enkla liv hennes romanfigurer har. Här händer det grejer och det visar att man inte alltid ska döma andra när man inte vet vad de går igenom, eller vad som hänt i deras liv.

Här och nu, inte sen. Gör det nu, vänta inte. Budskapet är klart.

Skulle bara läsa lite ikväll. Alldeles för trött egentligen och hade nog halva kvar typ. Men så fanns det hela tiden ett nytt kapitel som ville bli läst. Vips var den slut. Och när jag läser sista raderna (plus epilogen) trillar tårarna ner för mina kinder. Den här boken vet var den tar. Livet är inte enkelt, eller rättvist. Läs den, häng med på ett läsäventyr! Kanske måste åka till Barcelona igen förresten…En kommentar to “Alm, Pernilla: Utan dig”

  1. […] och de läste fort som attan. Är så glad för deras fina ord! (Se nedan). Och igår läste Susanne på Jos Blogg boken och jösses så glad jag blev för hennes ord. […]

Kommentera