Slumpad post: Lite djur och natur
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inskolning klar

| 2015-08-26, 19:33

Förra torsdagen så var det ju lite svårt att lämna Simon. I fredags var det John som lämnade och han stannade under samlingen och sen gick det bra att gå. Jag hämtade vid 2-tiden.

I måndags var det John som lämnade och jag som hämtade vid 15. John fick återigen stanna på samlingen, men så igår när det var första fulla dagen gick det finfint.

Idag var det så dags för mig att lämna och det har ju ofta varit lite tufft men det gick hur bra som helst! Simon ville gå ut och vinka tills han inte längre såg mig och jag frågade om jag kunde få blåsa lite pussar oxå. Det fick jag. Så under 30 meter gick jag med huvudet bakåt och varvade vinkar med blåspussar. Simon stod i strumplästen utanför ytterdörren och vinkade och blåste pussar tillbaka, samtidigt som han ropade hej då.

Det var med varmt hjärta jag knallade till tunnelbanan och åkte in till jobbet.Kommentera