English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sova på helgen

| 2015-08-29, 11:39

Efter en trött vecka, där Joel avslutade med feber och rejäl hängighet så hoppades jag på en natt med mycket sömn. Vi har väckt barnen vid kvart i 7 hela veckan och det har varit svårt. Simon extremt svårt faktiskt.

Somnade 11 och sov faktiskt ända till 4. Skönt! Lyckades sen somna om (även om jag fick ligga mitt i sängen eftersom Joel tagit min plats när jag var på toa).

06:05 kom Simon in. När han kommit in under veckan (kanske 2 gånger) har han direkt somnat om. Inte idag. Han vred på sig. Suckade. Vi föreslog att han skulle gå in och bygga lego själv. Han ville inte sova sa han. Till slut gick John ner med honom (han sov lite mer i soffan sen). Jag lyckades faktiskt somna lite till och först runt 8 väckte vi Joel.Kommentera