Slumpad post: Inlines
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Färgglada byxor

| 2015-10-11, 20:22

Det var senast i vintras som jag sydde triss i byxor och sen dess har det köpts lite jeans men nu när det blir kallt vill de ha mjukisbyxor så för någon vecka sen fick de välja bland alla velourtyger som finns i hemmet. De tittade och kände, funderade och till slut lyckades de välja ut ett gäng. Sen skulle de bestämma hur de skulle se ut och då gällde det att hänga med för att sen ha koll.

Joel testade en ny design med halva benet i ett tyg och andra halvan i ett annat. Simon som gillar fickor ville testa att ha några under de vanliga fickorna.

Sen var det bara att köra innan jag glömde bort hur de skulle ha det. Med fickor tar det ju lite längre tid men det är riktigt roligt att se hur de växer fram. Älskar att de väljer de färggladaste tygerna 🙂

IMG_4572

Mottagare: Simon, Joel
Mönster: Det gamla vanliga mönstret i 122 och 128 (Ottobre 4/2011)
Material: Velourtyger från lite varstansKommentera