Slumpad post: En tur till Uppsala
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På ön

| 2015-10-16, 22:41

Idag var jag på Gotland och höll utbildning. Vädret levererade men det märkte jag inte jättemycket av mer än från flyget egentligen. Jo, faktiskt så tog jag en skön promenad från hotellet till lokalen och njöt av den kalla morgonluften i nästan en halvtimme.

Lämnade kontoret jag var på 16:15, landade 17:35 och vid 18:45 var jag hemma i huset. Från Bromma tog jag taxi och fick snacka med en pensionär som körde några dagar i veckan för att han gillade det. Underhållande. Berättade bla om Kerstin som han flyttade ihop med i en sjurummare i Sköndal. Vilka historier det finns!

Skönt att vara hemma igen och fuskar lite med skärmfritt efter att ha läst 1 h och 45 minuter för barnen (gick inte riktigt att sluta läsa så vi läste ut boken).

Camera Uploads156Kommentera