Slumpad post: Pass 49: Rygglyft (29 juli)
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny dammsugare

| 2015-11-02, 16:44

remoteFör ett tag sen började vi prata om att köpa ny dammsugare. Någon del på “snabeln” gick inte längre att ställa in på vår befintliga. Med stundande badrumsrenovering orkade vi dock inte ta tag i det. Så skulle vi städa i slutet av september och då insåg vi att en av hantverkarna råkat använda vår dammsugare till byggstädning (den stod precis intill alla deras grejer så inget konstigt egentligen). Då fick vi tummen ur.

Kollade runt lite och bestämde oss snabbt för en Electrolux UltraSilencer ZUSGREEN+. Den är sjukt tyst. Man tror knappt den är igång eller suger över huvudtaget men det gör den!

Nu har vi en ny fin och en som vi kan ha som skräpdammsugare. Mycket trevligt!Kommentera