Slumpad post: Sylan igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skolkataloger

| 2015-11-05, 21:22

Idag kom årets skolkataloger. Jag minns hur jag älskade att bläddra i dem och titta på olika klasser och människor, lära mig namn och så. Vi har ju fått skolkataloger i två år, men intresset från Joel har varit svalt.

Det är en helt annan sak med Simon! Han ägnade större delen av eftermiddag/kväll till att bläddra i den. Läsa namn, kolla vilka han kände. Se vilka som liknande varandra. Han hittade någon som hette Ahmed (som han känner) och en annan som hette samma sak, fast i efternamn. Vilken kombo, både träna på läsning och lära sig vad alla heter!

Själv lärde jag mig en hel hög nya namn, dvs namn jag tills idag inte visste fanns. Älskar att det är så blandat på barnens skola!

(några exempel på namn: Ammi, Shayan, Munkhjin, Yara, Fatou, Egshiglen, Mahir, Davidjon, Zezhen, Eoin)Kommentera