Slumpad post: Slocknade
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På bättre humör

| 2015-11-07, 15:32

hahahahahahaSimon vaknade tidigt och jag hämtade Havanna vid halv 10 när jag ändå hämtade paket. Vi diskuterade lite (regn och mulet ute) och kom överens om att de fick spela. Trötthet och spel som inte blir riktigt som Simon tänkt sig är en DÅLIG kombination. En trött mamma utöver det utgör en ännu sämre kombo.

Kräkte ur mig lite i en chatt till John. Jag ser nämligen alltid fram emot lediga dagar, hemma, inget planerat. Ser i tanken hur vi myser, hur vi pysslar och har det allmänt bra. Det blir sällan så. Så avslutade jag med att jullovet säkert blir exakt så och “Hahahahahahahahahahahahaha”. Trycker på sänd och så dyker det upp några figurer. Först tror jag det är John som skickat men så försvann de. Skrev “Hahahahahahahahahahahahaha” igen, och där kom de. Vi testade såklart ett par gånger och vips var det annan gubbe.

Helt plötsligt var humöret bättre och jag hade lite energi att gå ner och hjälpa dem komma igång med Star Wars på Wii. TACK Google Hangout!Kommentera