Slumpad post: Gideon, Melanie: Kvinna 22
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fyra par jeans

| 2015-11-23, 22:50

I mars köpte jag två par jeans och förra veckan nötte jag hål på ett av dem, och i helgen sprack det par som jag har som hemmajeans. Lite dålig tajming då jag ska bort hela helgen (inte hinner köpa och behöver ha jeans) och veckorna nu fram till jul är rätt fullbokade.

Så lite spontant efter att ha varit förbi kontoret på lunchen och hämtat utskrifter så slank jag in på Carlings. Frågade om de hade Lee Marion (som jag insett är mina favoriter). Hon tittade lite ursäktande på mig och sa att det är en utgående modell och att de haft rea på den.

Såg framför mig hur jag skulle få prova massa modeller… men så frågade hon vilken storlek jag har och jag gissade på 32 32. Hon gick och kollade. Hade 33… Tänkte jag kunde ju lika gärna prova och då visade det sig att det var exakt den storleken jag hade. Provade ett par svarta och ett par blå. Bestämde mig på direkten för att slå till. När jag kom disken sa hon att hon tagit ut de sista två paren med 33 så om jag ville ha dem oxå kanske? Givet! Så det som skulle kostat 3 400kr kostade 1 200kr och jag gick leende därifrån!Kommentera