Slumpad post: Orddelen våren 2013
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Golv, väggar och tak

| 2015-12-07, 18:19

IMG_4668Taket sa vi aldrig något om utan det var Elton som föreslog och som sen fixade. Kakel och klinker var det dock upp till oss att fixa. Redan i slutet av juli var vi iväg och spanade. Sjukt svårt. Sen spanande vi på Bauhaus dagen före Elton ringde och sa att han kunde börja dagen efter. Inte heller då fastnade vi för något.

Sen fick vi lite panik med leveranstider etc så vi satt några kvällar och surfade och hittade en sajt där man kunde testa några olika i ett rum. Där hittade vi de vi till slut valde. Åkte dock till en butik som hade dem hemma och kollade i verkligheten. Även där gillade vi. Så vi beställde på stående fot.

IMG_4703På väggen är det vita blanka, rätt stora block och jag måste säga att jag gillar det blanka. Det må vara svårare att städa men precis som i köket gillar jag att ha så det speglar sig. Tycker det blir en fin rymd i rummet då. Men visst är det så att det inte är så roligt när det är ostädat…

Klinkern blev med grov yta som vi hoppas kan dölja lite smuts och inte heller vara så halkigt.

I golvet ligger golvvärme dessutom vilket säkerligen kan bli skönt under vintern (kanske även sommar). Vi har dock lärt oss att om värmen är på ska mattorna inte ligga kvar för då kan det bli för varmt.

Här finns exakt det vi köpt.Kommentera