English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Badkarsdelen

| 2015-12-09, 10:09

Badkar eller inte? Det var den första frågan. Idag har vi badkar uppe men eftersom vi har sovrum och garderober och sånt där uppe så känns det enklare att ha duschen där. Så då var snarare frågan om vi skulle ha dusch både uppe och nere.

Jag gillar att bada, men det blir inte av däruppe av någon anledning (har aldrig gillat det badrummet riktigt). Barnen gillar oxå att bada, just nu. När vi väl var hyfsat överens om att vi skulle ha badkar nere så kom hela batteriet med frågor.

 • badkarMaterial – plast eller emalj eller något annat
 • Inbyggt eller inte
 • Bubbelbadkar eller inte
 • Takdusch eller bara väggdusch

Först var vi inne på inbyggt, men så lät det ibland som att det blir så äckligt inne i inbyggnaden. Så vi letade efter fina fristående badkar. Hittade några men de var snuskigt dyra. Särskilt om man ville ha emalj som vi kom fram till att vi ville (vill helst undvika plast om det går). Så vi gick tillbaka till inbyggt igen. Insåg att vi skulle kunna ha ett som var 180 cm för att nyttja utrymmet. Landade till slut med två olika och jag minns inte riktigt vad som avgjorde det hela.

Samtidigt så surfade vi på badkarsdörr och där tog jag i princip bara en med hyfsade mått då vi inte hade någon erfarenhet av såna så inga egentliga krav heller. Blandare och dusch surfade John runt på och läste på om olika varianter och fastnade till slut för dessa. Jag tittade och gillade, orkade inte ta reda på mer utan litade på John. De funkar hur bra som helst!

Till slut när allt var på plats nästan så stod vi en morgon och funderade på om badkarssidan skulle ha samma klinker som golvet, eller samma kakel som väggarna. Vi hade sen tidigare bestämt svart men plötsligt hade vi starka funderingar på vit, men så tog vi vårt förnuft till fånga och körde svart vilket vi inte ångrat en sekund.

Helt otippat är det John som leder ligan i användande av badkaret.

Här finns exakt det vi köpt.2 kommentarer to “Badkarsdelen”

 1. Hej, googlade runt på våra egna produkter och fann din blogg. Vad roligt att ni valde ett av våra badkar. Så här snart ett år efteråt (om jag förstår det rätt) får man passa på att fråga vad ni tycker om badkaret och badupplevelsen – bra och dåligt?
  Mvh
  Mikael Peltola
  Langenfeld
  08 702 07 75

  • Sue says:

   Vi är supernöjda med badkaret! Flera saker som vi gillar.
   1. Det är stort så man som vuxen får plats
   2. Att sidorna är vinklade så man ligger bra i det
   3. Att det inte är plast

Kommentera