Slumpad post: Ur led är tiden
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Spegel och handfat

| 2015-12-10, 17:08

IMG_4705Vi var tidigt inne på att inte ha något spegelskåp. Ingen av oss gillar såna. I gamla badrummet hade vi en spegel utanpå kaklet som var ungefär lika stor som denna och det gillade vi. Barnen kan använda den och man får helfigur näst inpå. Måtten bestämde vi någon morgon med Elton när vi spånade lite på hur det kunde se ut, 80 x 100 cm.

Finns risker med inkaklad spegel. Tex om spegeln går sönder så vi funderade på om vi skulle ha som tidigare, utanpå, men båda såg inkaklade lösningar på jobb och offentliga toaletter och gillade. Så vi valde det.

Handfat och kommod. Pust. Vi kollade lite i somras, och på Bauhaus och surfade. Så hade Fredells 20% på allt inom badrum (nästan) och vi åkte dit. Ganska snabbt såg vi den här och gillade. Vi åkte hem, surfade och hittade en nästan likadan fast billigare. Googlade lite, var lite skeptiska. Jag åkte till Kakelspecialisten och spanade och såg den här igen. Stabil. Så vi köpte den och har verkligen inte ångrat oss.

Vad gäller kran så har Johns bror nyss renoverat badrummet och hade hittat den här kranen. John gillade den skarpt så här var valet enkelt

Här finns exakt det vi köpt.Kommentera