Slumpad post: Hoppa högt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Veckans bokbloggsfråga (51)

| 2015-12-16, 22:32

En ny vecka och således en ny veckans bokbloggfråga:

Hur mycket tid lägger du ner på bloggen och på din läsning per vecka? Känns det som att det är lagom eller skulle du velat att bokbloggandet tog mer eller mindre tid än i dagsläget? Finns det något du skulle vilja göra med bloggen som det inte finns tid till i dagsläget? 

Detta är ju inte en ren bokblogg men fokuserar på bokbloggandet och läsandet.

Tiden. Inte särskilt mycket tid som läggs på varken läsning eller bokbloggande just nu. Räknar man in tiden jag läser för barnen så är 2015 iaf ett hyfsat år (4500 sidor Harry lixom). Skulle gärna läsa mycket mer! Skulle gärna se att barnen läste och bloggade dessutom (jobbar på det). Om jag ändå skulle säga något så kanske det faktiskt ändå är 2 timmar per vecka (inkl läsa för barnen).

Göra. Ja, vad skulle jag vilja göra med bloggen. Skulle vilja blogga mer om fakta-böcker, eller pysselböcker snarare kanske? Älskar att ha alla böcker jag läst sen 2006 här. Jo, jag skulle vilja blogga mer om barnböcker vi läser.6 kommentarer to “Veckans bokbloggsfråga (51)”

  1. Harry Potter är ju aldrig fel att lägga tid på! 🙂

  2. Monika says:

    Det är inte alltid så lätt att hinna med allt man tänkt sig.

  3. När jag läste högt för barnen blev det ju lite mindre tid för egen läsning. Men jag saknar det ändå!

Kommentera