Slumpad post: Sista dagen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Handledsvärmare

| 2015-12-25, 20:09

IMG_4729En i personalen på skolan fick ett par för två år sen då jag tydligen hade syenergi. Hon beställde ett extra par att ge bort och i november i år kom hon igen och frågade om jag ville sy två par (om jag hade kvar av tyget). Jag sa att jag skulle se om jag hann. Det gjorde jag helgen efter Lucia.

Man kan ju tro att det skulle gå lätt och smidigt eftersom jag faktiskt dokumenterat hur jag gjorde. Men icke!

Började en kväll och ställde in vanliga maskinen på specialsömmen. Såg ut som skit faktiskt. Kollade, funderade. Insåg att jag inte bytt foten. Gjorde det, såg aningens bättre ut. Så några dagar senare när jag skulle sy klart dem tog jag upp mina befintliga och jämförde. STOR skillnad. Då insåg jag, jag hade sytt sömmen från fel sida. Suck. Bara att klippa bort befintliga sömmar och sy om. Men fint blev det till slut!

Mottagare: Inger
Mönster: Mitt eget, med inspiration av Snoddas (jag gjorde dock inte en vändsydd variant)
Material:  Merinoullen Snowflakes från Strömming.Kommentera