Slumpad post: Ersättning för försening
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Veckans bokbloggsfråga (53)

| 2015-12-28, 22:04

En ny vecka och således en ny veckans bokbloggfråga:

Har du några speciella mål/planer för 2016 för din blogg och för din läsning? Vad var det bästa från 2015 som du tar med dig in i 2016? 

För bloggen finns det nog inte några särskilda planer mer än att fortsätta som tidigare. En dokumentationsblogg mest, där livet dokumenteras – precis som läsningen.

Bästa från 2015 när det gäller läsningar var helt klart Harry Potter! Att få ta del av den världen tillsammans med barnen var häftigt. Nu läser vi Narnia så jag hoppas på liiiite samma. Ska se vilka fler världar vi kan ta oss in i.

Planer för läsningen smider jag just nu. Eller kanske snarare mål. Lösa planer har jag haft i många år men jag lutar åt att det kanske är tydliga mål som behövs. Om jag vill läsa och inte klarar av att sätta mål, ja vad vill jag då egentligen?4 kommentarer to “Veckans bokbloggsfråga (53)”

  1. Monika says:

    Harry Potter och Narnia, bättre läsning kan man inte få 🙂

  2. Att läsa HP högt för barnen gjorde jag också. Det var att upptäcka helt nya saker (jag hade läst böckerna själv tidigare)

    • Sue says:

      Ja! Visst upptäcker man så mycket mer när man läser högt 🙂 Synd bara att det tar så lång tid!

Kommentera