Slumpad post: Favorit i repris
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Star Wars: The force awakens

| 2015-12-30, 23:28

star warsAlla andra går ju så varför inte vi? Granngrabben Viktor ställde upp som barnvakt (barnen jublade för han gillar oxå spel). De hade dock mest spelat olika brädspel överraskande nog (men även lite minecraft).

Ovant att gå på bio och billigt eftersom vi hade biocheckar.

Gillade filmen skarpt. Perfekt att vi sett episoderna 4, 5 och 6 precis nu så jag hade koll på historien. Det blev mycket funderade på släktskap och ledtrådar kring vad som hänt sen vi lämnade dem senast.

Kul att det är samma skådisar för Han Solo, Leia och Luke men det känns nästan lite sorgligt att de blivit så gamla!

Nu längtar barnen efter att den ska komma på dvd!Kommentera