Slumpad post: Köpt ugn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läsa

| 2016-01-03, 22:32

Camera Uploads179Läsa är viktigt. Vi hade ju tänkt att hela familjen skulle läsa en halvtimme om dagen under lovet. Det har inte blivit så. Däremot så kom Joel hem med läsbingo. De ska läsa 20 minuter för att få bocka av en ruta och det är 25 rutor (lovet är 23 dagar) så det gäller att läsa på. Jag har oftast läst tillsammans med Joel och någon dag har vi läst dubbelt, och någon skippat (eller snarare glömt bort).

Simon har däremot inte läst så mycket, vilket är helt ok och vi pressar inte alls. Idag när vi röjde inför morgondagens städ så hittade han en skylt att hänga på dörren. När jag sagt godnatt så stängde han dörren och bad mig hälsa John att det var ok att komma in och säga godnatt.

En tag senare när jag tittade in så hade han somnat.Kommentera