Slumpad post: Raffe på insta #64
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mall of Scandinavia

| 2016-01-07, 15:09

Få i Stockholm har nog missat den nya gallerian. Det enda som egentligen lockade oss var lego store (och i viss mån Disney Store för min del – älskade den när jag bodde i USA) och idag tänkte jag att det torde vara tämligen lugnt.

Vi trotsade minus 16 och drog iväg i det fantastiska vintervädret. Sjöng så det ekade i bilen till musikalen Trollkarlen från Oz.

Efter att ha lekt lite vid några fontäner beställde vi på Max och letade sen upp en toa innan vi hämtade beställningen. Vi hann sen med ännu ett toabesök innan vi åkte hem. Vi hittade tofflor till Simon (stod på listan), och Elvira fick ett par likadana (annan färg dock).

Sen till legoaffären. Lycka! Elvira och Joel byggde tre gubbar var, Simon valde några set som han kan bygga ihop (!) och köpte för julklappspengar, och Joel valde ut “lite” bitar från legoväggen där man kunde köpa lego i lösvikt.

På väg till bilen gick vi in i Disney Store (SJUKT mycket folk just där) och barnen dregglade över lite lasersvärd (jo en del av butiken var tillägnad Star Wars – helt otippat 😉 ).

Camera Uploads180Kommentera