Slumpad post: Första sprutorna
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Familjetavla 2.0

| 2016-01-10, 15:51

Vi började på frysen med version 1 och 2 där och den var bra. Sen la vi ner den vid något tillfälle och snackade rätt länge om att köpa en whiteboard och för snart två år sen slog vi till. Vi testade med ritade rutor och sen till hösten (tror jag) gjorde vi en första version med tejpremsor (hittar dock ingen bloggpost om det…).

Idag när John och barnen stack till fältet och åkte skridskor fick jag lite lust att fixa till den (kan ha att göra med att vardagen börjar imorgon). I förra varianten har vi skrivit allt och jag har saknat att ha färdiga magneter att sätta för vissa saker så som vi hade på frysen.

Så jag kollade lite vilka återkommande saker vi har, fixade text/bild för det och skrev ut. Sen laminerade jag det och satte fast en magnet på baksidan efter att jag klippt ut.

Vi får utvärdera och se. Nytt är att vi har med middagsmaten och vem som hämtar och lämnar eftersom vi har insett att det underlättar för barnen (mest Simon) att veta.

2016-01-10 14.00.01Kommentera