Slumpad post: Sarenbrant, Sofie: Vecka 36
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rensa: dag 6

| 2016-01-16, 10:57

“Rensa de påsar (papper och/eller plast) som du inte använt på minst ett år” var dagens uppdrag.

Eftersom vi handlar på Mathem så får vi massor med pappkassar. Handlar vi själva har vi i princip alltid med oss egna tygkassar (eller liknande). Har haft lite dåligt samvete över det men så var vi på Möjligheternas hus i somras och skänkte saker och då insåg jag att de kanske behöver pappkassar och de ville jättegärna ha. Så nu tar jag med ett gäng varje gång jag skänker prylar. Perfekt! Så nu har vi ett fåtal hemma oftast (eller en pappkasse med pappkassar att skänka).

Plastkassar har vi i en liten korg på väggen och vi använder dem ibland till saker. När jag handlar så försöker jag ofta ha med kasse/väska och inte ta emot de från butiken, men oftast glömmer jag.

Känns väldigt bra hittills med utmaningen, eller ja snarare så att det känns som att jag de senaste åren fått ordning och rutiner på saker som lätt blir störande moment.Kommentera